Diensten

Herstel uw lichaamsenergie met acupunctuur

Heeft u onverklaarbaar veel last van hoofdpijn, vermoeidheid of allergieën en hebben artsen de kern van het probleem niet achterhaald? Een acupuncturist helpt de oorzaak van uw klachten te ontdekken en te verhelpen, door middel van acupunctuurbehandelingen en/of fytotherapie.

Bij AcuMedica wordt met uiterst dunne acupunctuurnaalden gewerkt. De naalden worden geplaatst en blijven ongeveer 20 minuten zitten. Na de behandeling worden de naaldjes verwijderd en weggegooid. Naast de klassieke acupunctuurbehandeling met naalden zijn er alternatieve en aanvullende behandelmethodes om ziektes, aandoeningen en (chronische) pijnklachten te bestrijden:

  • Cupping
  • Fytotherapie (kruidengeneeskunde)
  • Moxatherapie
  • Voedingsadviezen
AcuMedica
Kruidengeneeskunde
Moxatherapie
AcuMedica
Cupping
De kracht van fytotherapie: kruidengeneeskunde

De kracht van fytotherapie: kruidengeneeskunde

Een fytotherapeut maakt gebruik van planten en kruiden om verschillende ziekten en (pijn-)klachten te behandelen. Fytotherapie staat beter bekend als kruidengeneeskunde, en is één van de drie pijlers van de traditionele Chinese geneeskunde.

Fytotherapie wordt vaak toegepast in combinatie met acupunctuur. De kruidenformules worden geheel aangepast aan u. Om de hoogste kwaliteit te leveren worden de kruiden besteld bij de Gecertificeerde Apotheek, die werkt met gecontroleerde natuurlijke grondstoffen.

Moxatherapie
Voedingsadviezen

Voedingsadviezen

Goede voeding is de basis van een goede gezondheid. Slechte eetgewoonten kunnen de balans in uw lichaam ernstig verstoren. Veel mensen eten wellicht te vet en/of te zoet. Veel ‘welvaartsaandoeningen’, zoals obesitas, een verhoogde bloeddruk en cholesterolgehalte zijn sneller verholpen wanneer u gezond eet. AcuMedica voorziet u van voedingsadviezen die voor een verbetering van uw lichaamsbalans en gezondheid zorgen.

Heeft u vragen? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Adres

Burgemeester de Wijslaan 24,
6971 CD Brummen