Een jeugdige uitstraling met cosmetische acupunctuur

Specialistische acupuncturist in Brummen

Ouder worden we met de jaren, daar heeft niemand controle over. De uiterlijke verschijnselen van het ouder worden kunnen we echter wel deels iets tegen doen, zonder het gebruik van chemische stoffen. Acupuncturist Megchelenbrink is gespecialiseerd in cosmetische acupunctuur en bestrijdt met deze techniek de tekenen van een rijpere huid.

Cosmetische acupunctuur is een effectieve, niet chirurgische behandeling om de symptomen van het verouderen minder zichtbaar te maken. Door zeer dunne naaldjes op bepaalde punten zeer oppervlakkig in te brengen verbetert de doorbloeding van uw huid, onderhuid en spieren aanzienlijk. Het collageen (onderhuids bindweefsel) verstevigt, waardoor rimpels en uitrekkingen van de huid sterk vermindert.

Koninklijke behandeling binnen uw handbereik
Cosmetische acupunctuur is een revitaliserend proces dat bijdraagt aan een fraaie en natuurlijke uitstraling van uw huid. Deze vorm van acupunctuur bestond al in het oude Chinese keizerrijk, maar heeft pas een grote vlucht genomen toen de ‘sterren’ in New York en Hollywood deze behandeling ondergingen. Nu is deze koninklijke behandeling ook binnen uw handbereik.

De voordelen van cosmetische acupunctuur

De voordelen van cosmetische acupunctuur

 • Uw uiterlijk behoud een natuurlijke uitstraling
 • Uw gelaat krijgt een ontspannen uitdrukking
 • Verbetering van uw gelaatskleur
 • Geen gebruik van narcose 
 • Geen chirurgische ingreep
 • Geen onnatuurlijke chemische stoffen in uw lichaam
 • Vermindering en zelfs verdwijning van littekens, acné en andere huidaandoeningen
 • Vermindert rimpels, of laat deze zelfs helemaal verdwijnen
 • Voor en na de behandeling kunt u normaal blijven functioneren
 • Meer zelfvertrouwen en een blij gevoel over uw uiterlijk
 • Gedeeltelijke vergoeding, afhankelijk van uw verzekering

 

Hoe werkt cosmetische acupunctuur?

Hoe werkt cosmetische acupunctuur?

Cosmetische acupunctuur werkt door meridiaanpunten te behandelen in het gezicht en op de schedel. Op deze manier wordt energie in evenwicht gebracht. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat niet alleen het gezicht, maar ook de rest van het lichaam in balans is. Daarom kan het in sommige gevallen noodzakelijk zijn om een klein aantal punten op het lichaam mee te behandelen. Cosmetische acupunctuur draagt niet alleen bij aan een stralende en jongere gelaatsuitdrukking, maar zorgt ervoor dat u zich geestelijk en lichamelijk beter voelt.

Langdurig resultaat
Na enkele behandelingen is het resultaat al goed zichtbaar. Voor een blijvend resultaat zijn ongeveer 12 sessies nodig. Bij iedere sessie krijgt u eerst een gezichtsmassage. In sommige gevallen kan uw gelaat na deze sessies er wel 10 jaar jonger uitzien. Het resultaat na deze behandeling blijft 5 tot 10 jaar zichtbaar, een langdurig resultaat als u dit vergelijkt met de Botox. De chemische stoffen van Botox raken na ongeveer 4 maanden al uitgewerkt.

Om een optimaal effect te bereiken kunnen de sessies worden gecombineerd met een aantal homeopathische middelen. Deze middelen zijn veel effectiever dan andere cosmetische producten.