Diensten

ECIWO en parallel acupuncturist in Brummen

U heeft al vele verschillende medische behandelingen ondergaan, zonder het beoogde effect. ECIWO-acupunctuur biedt dan, eventueel in combinatie met parallel-acupunctuur, nieuwe kansen op vermindering van uw (pijn-)klachten en zelfs genezing van oorzakelijke kern.

1 miljoen patiënten met 200 verschillende aandoeningen gingen u voor. ECIWO-acupunctuur is hiermee wereldwijd al zeer succesvol toegepast. AcuMedica is gespecialiseerd in ECIWO- en parallel-acupunctuur. Lees meer over deze vormen van acupunctuur of neem direct contact op. Bel 06-51 14 63 73.

AcuMedica
ECIWO en parallel acupuncturist in Brummen
ECIWO en parallel acupuncturist in Brummen
ECIWO en parallel acupuncturist in Brummen
De meerwaarde van ECIWO-acupunctuur

De meerwaarde van ECIWO-acupunctuur

ECIWO-acupunctuur heeft zijn effectiviteit al wereldwijd bewezen: ruim 90% van de klachten verminderen bij de behandelde patiënten. De ECIWO-techniek werkt op een dieper niveau dan reguliere acupunctuur. Het is in een aantal gevallen ook mogelijk zeer ernstige aandoeningen te verbeteren of zelfs te genezen. Patiënten die in principe uitbehandeld zijn, kunnen baat hebben bij een intensieve ECIWO-behandeling.

ECIWO diagnose

Bij de diagnose van ECIWO-acupunctuur wordt een middenhandsbeentje in de hand gescand, het 2e metacarpaal beentje. De eciwograaf bepaalt waar de verstoringen in het lichaam zich bevinden. Door het middenhandsbeentje te scannen en naar drukpunten te voelen, wordt de acupunctuurnaald op de juiste plek geplaatst.

Diagnose ECIWO-acupunctuur samengevat

  • De diagnostisering van ECIWO-acupunctuur gaat als volgt:
  • Scannen metacarpaal beentje
  • Punten langs het beentje corresponderen met delen van het lichaam
  • Geleiding van elektrische stroom
  • Minder geleiding betekent: er is iets afwijkends
  • Diagnose met eciwograaf wordt binnen 10 seconden gesteld
BBRS Parallel-acupunctuur

Hugo Nielsen instituut

De parallel-acupunctuur is ruim 30 jaar geleden ontwikkeld door Hugo Nielsen, hoogleraar celbiologie. Ondanks de fantastische resultaten van parallel-acupunctuur spendeert hij nog veel tijd aan verdere verbetering en ontwikkeling van dit systeem. Hij heeft het “Hugo Nielsen instituut” in Gram opgericht. Hier doet hij onderzoek en behandelt hij voornamelijk kankerpatiënten. Het systeem van Hugo Nielsen is inmiddels door het Deense ministerie van Volksgezondheid erkend en door de Europese Commissie is subsidie toegekend voor verder onderzoek en ontwikkeling.

Daarnaast is Hugo Nielsen ook de ontwikkelaar van het Cell Com (Cel Communicatie) apparaat. Dit is een uitstekende aanvulling op de parallel/ECIWO-acupunctuur. Wetenschappelijk is aangetoond dat het Cell Com systeem uitstekende resultaten biedt. Dit is bewezen aan de hand van bloedtesten, scans en röntgenfoto’s. Het Cell Com apparaat werkt ook goed bij het verminderen van bijwerkingen van chemo- en radiotherapie.

Wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Adres

Burgemeester de Wijslaan 24,
6971 CD Brummen